All in One Squeeze Water Filtration System SP181 | Sawyer

All in One Squeeze Water Filtration System SP181 | Sawyer

EAN: N/A Tuotetunnus: SP181 Categories ,

All in One Squeeze tuotteessa on paljon lisäosia, joten voit käyttää sitä lähes missä olosuhteissa tahansa. Setissä olevaa vedenpuhdistinta voit käyttää pillin tapaan, kiinnittää sen puristuspussiin, tuunata sen juomarakon letkuun, kiinnittää suoraan normaaliin kierrätyspulloon, vesihanaan, suureen saaviin tai ämpäriin.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Stock in different warehouses:

  Voit kirjautua myös tästä:

  Rekisteröidy Salasana hukassa

  Kuvaus

  All in One Squeeze SP181 Sawyer

  All in One Squeeze setissä on paljon lisäosia, joten voit käyttää sitä lähes missä olosuhteissa tahansa.

  Setissä olevaa vedenpuhdistinta voit käyttää pillin tapaan, kiinnittää sen puristuspussiin, tuunata sen juomarakon letkuun, kiinnittää suoraan normaaliin kierrätyspulloon, vesihanaan, suureen saaviin tai ämpäriin.

  HUOM!

  Puhdistin kestää pakkasta vain, jos se on käyttämätön. Käyttöön otettu suodatin ei kestä pakkasta, eikä takuu koske pakkasen vaurioittamaa suodatinta. Kuljeta talviolosuhteissa esim. povitaskussa, jotta se ei vaurioidu. Yöksi sijoita se makuupussiisi.

  Millä tavoilla suodatinta voi käyttää?

  Puristuspussilla puhdasta vettä

  Täytä puristuspussi vedellä joesta, purosta tai järvestä. Kierrä vedensuodatin kiinni pussiin ja purista vesi suodattimen läpi juomapulloosi tai johonkin muuhun vesiastiaan.

  Kierrätyspullo vesiastiana

  Täytä kierteellinen kierrätyspullo vedellä joesta, purosta tai järvestä. Kierrä suodatin kiinni kierrätyspulloon (28 mm kierre) ja purista vesi suodattimen läpi juomapulloosi tai johonkin muuhun vesiastiaan.

  Juominen suoraan suuaukosta

  Jos vettä on saatavilla sellaisessa paikassa, että sitä ei saa puristuspussiin tai pulloon, voit juoda suoraan puhdistimen suuaukosta käyttäen sitä pillinä. Puhdistimessa on helposti avattava korkki.

  Puhdistaa vettä suoraan hanasta

  Kiinnitä suodatin suoraan hanaasi kiinni tuotteen mukana toimitettavalla hana-adapterilla suodattaaksesi vettä suoraan melkein kaikista kotitaloushanaista.

  Painovoimainen vedenpuhdistus

  Voit kiinnittää suodattimen suureen saaviin tai ämpäriin (läpiviennillä), saat aikaiseksi painovoimaisen vedenpuhdistusjärjestelmän. Voi tuottaa makeanvedenlähteestä, jopa 2 044 litraa puhdasta vettä vuorokaudessa.

  Mitä Sawyer All in One setti sisältää?

  • 1 x Vedenpuhdistin Sawyer Point one
  • 1 x 1 l litran puristuspussi
  • 2 x Push-Pull korkki
  • 1 x läpivienti ämpäriin
  • 1 hana-adapteri letkulla
  • 1 x Puhdistusruisku
  • 1 x suodattimen ripustuskoukku musta
  • 1 x poranterä läpiviennin tekemiseen
  • 1 x Asennus-, puhdistus- ja huolto-ohjeet

  Mitä Sawyer Point one poistaa?

  Se poistaa 99.99999% bakteereista kuten salmonella, kolera, leptospiroosi ja Koli.  Kaikista alkueläimistä se poistaa 99,9999% esim. giardia ja cryptosporidium. Lisäksi se puhdistaa veden 100 % mikromuoveista.

  Saatavilla olevat värit: musta

  Tekniset tiedot Sawyer Point one vedenpuhdistimesta

  Suodattimen materiaali: Ontelokuitu

  Poistaa: salmonella, kolera, leptospiroosi, koli, giardia, Cryptosporidium ja mikromuoveja

  Suodatuskapasiteetti: 4546099 litraa

  Paino: 283.5 g

  Miten huolletaan?

  Puhdistin on syytä puhdistaa viimeistään silloin kun sen läpivirtaus hidastuu. Jos vedenpuhdistin on ollut pitkään käyttämättömänä, on se myös syytä puhdistaa. Huuhtelemalla suodattimen saat samalla kostutettua puhdistimen suodattimen, jolloin se päästää veden läpi helpommin. Suodatin puhdistetaan puristamalla puhdasta vettä suodattimen läpi puhdistusruiskua apuna käyttäen. Purista vettä suodattimen läpi niin paljon, että läpi puristettu vesi on kirkasta.

  Poistaako makua, kemikaaleja ja metalleja vedestä?

  Sawyer Sawyer Point one poistaa bakteereiden ja maa-ainesten aiheuttaman maun.

  Sawyer Sawyer Point one Ei poista rautaa, rikkiä, muita kemikaaleja tai yksinkertaisia yhdisteitä. Maku voidaan peittää käyttäen makuaineita kuten Gatorade tai crystal light (suodatin on puhdistettava heti käytön jälkeen)