Lasinen shakeri juomapullo Mantra Glass 600ml | Blender Bottle

Lasinen shakeri juomapullo Mantra Glass 600ml | Blender Bottle

EAN: N/A Tuotetunnus: N/A Categories ,

Mantra 600 ml lasiseen shakeriin ei tartu mauat ja hajut. Blender Bottlen uniikista ClearSip™ lasisesta suuaukosta on mukavaa juoda. Suurikokoisesta suuaukosta saat helposti pestyä pullon, lisäksi siitä on helppo laittaa pulloon jääpaloja ja lisäravinteita tai marjoja.

Voit kirjautua myös tästä:

Rekisteröidy Salasana hukassa

Kuvaus

Mantra Glass 600ml Blender Bottle

Mantra 600 ml lasiseen shakeriin ei tartu maut eikä hajut. Blender Bottlen uniikista ClearSip™ lasisesta suuaukosta on mukavaa juoda. Suurikokoisesta suuaukosta saat myös helposti pestyä pullon. Lisäksi siitä on helppo laittaa pulloon jääpaloja ja lisäravinteita tai marjoja.

Tilavuus 600 ml

Mantra shakerin tilavuus on 600 ml. Pullon sivussa on mittaviivoja 530 ml asti.

Leveä suuaukko

Mantra pullossa on suuri pyöreä juoma-aukko/kaatonokka. Itse pullon suu on suuri, joten se on helppo pestä. Blender Bottle shakeri/juomapullot kestävät pesun astianpesukoneessa.

100 % tiivis

Mitä ikinä BlenderBottle pullossa kuljetatkin, voit olla varma, että pullo on tiivis. Muistat vaan kiertää kannen ja korkin riittävän kireälle.

 BPA vapaa

Kuten kaikki BlenderBottle shakerit, myös tämä Mantra lasinen Shakeri, on valmistettu laadukkaista BPA ja Phthalate vapaista materiaaleista.

BlenderBall® teräsvispilä

Patentoitu BlenderBall® teräsvispilä sekoittaa juomasi kun ravistat pulloa voimakkaasti. Valmistusmateriaalina on käytetty ruostumatonta 18/8 kirurginterästä.

Twist-on korkki

Uniikin pullon keskellä on juoma-aukko, joka suljetaan kiertämällä – vieläkin tiiviimpi juoma-aukko.

Irrotettava kiinnityslenkki

Mantra lasisessa shakerissa on uusi joustava kiinnityslenkki, jonka saa avattua ilman, että korkkia tarvitsee avata. Kiinnityslenkkiin voi kiinnittää avaimet tai pullon voi laittaa lenkistä roikkumaan kassiin.

Shakeripullon käyttötarkoituksia:

BlenderBall® pallon ansiosta saat sekoitettua tasaiseksi esim. proteiinijauheet, ateriakorvikkeet, kuitujuomat ja lisäravinteet. Pullossa voit myös sekoittaa munakasainekset tai lettutaikinan eräretkellä. Myös kananmunan vaahdotus onnistuu hetkessä tällä shakerilla.