Bushbox XL Titanium | Bushcraft Essentials

Bushbox XL Titanium | Bushcraft Essentials

EAN: N/A Tuotetunnus: BCE-037 Categories ,

Bushbox XL Titanium on risukeittimien Mersu. Erittäin tehokas ja helppokäyttöinen kasaan taitettava risukeitin. Risukeitin koostuu erilaisista muotoon meikatuista titaanisista ja rosterisista levyistä jotka on on yhdistetty rosterisilla saranoilla. Risukeittimen saa käyttökuntoon sekunneissa.

Varastossa

Stock in different warehouses:

  Voit kirjautua myös tästä:

  Rekisteröidy Salasana hukassa

  Kuvaus

  Titaaninen risukeitin Bushcraft Essentials Bushbox XL Titanium

  Bushbox XL Titanium on risukeittimien Mersu. Erittäin tehokas ja helppokäyttöinen kasaan taitettava risukeitin. Risukeitin koostuu erilaisista muotoon meikatuista titaanisista ja rosterisista levyistä jotka on yhdistetty rosterisilla saranoilla. Risukeittimen saa käyttökuntoon sekunneissa.

  Tämän tyylistä risukeitintä kutsutaan myös nimellä Hobo stove. Bushbox XL Titanium soveltuu keittämiseen, kuumentamiseen ja grillaamiseen. XL koko on jämäkkä ja sen päälle on turvallista asentaa painavimpiakin paistinpannuja ja kattiloita, joten saat valmistettua retkiruuat useammallekin henkilölle.  Polttoaineeksi soveltuvat puu, risut, kävyt ja kaikki muu orgaaninen aines. Yhteensopiva Trangian polttimen ja Esbit polttoine palojen kanssa.

  Älä ylikuumenna risukeitintä, sillä se saattaa vääntää risukeittimen osia. Titaaninen risukeitin vaihtaa väriä kuumentuessaan ja se on ihan normaalia.

  Tekniset tiedot Bushbox XL Titaniumista

  Koko koottuna: 12,5 x 12,5 x 19 cm

  Pakkauskoko: 12,5 x 19 x 1 cm

  Paino: 490g (540g pussin kanssa).

  Pakkauskoko: 21 x 17 x 1 cm

  Materiaali: Titaani ja rosteri (saranat ja pohjalevy ovat rosteria)