CORE-Tent® Lodger | Bushmen

CORE-Tent® Lodger | Bushmen

EAN: N/A Tuotetunnus: N/A Categories ,

Core-Tent® Lodger ainutlaatuinen ratkaisu tarjoaa mukavat leiriytymisolosuhteet säästä riippumatta.

Tekniset tiedot
Pituus: 2,5m
Leveys 1,5m / 0,6m
Korkeus: 1m
Paino: 1,2 kg
Pakkauskoko: 38 × 14 × 14 cm

Tuote sisältää: Lodger Core-Tent® verkkoteltan, 2 x alumiinikaaret, 4 x perus kiilan ja pakkauspussin

Voit kirjautua myös tästä:

Rekisteröidy Salasana hukassa

Kuvaus

Verkkoteltta tunnelimallinen pitkille henkilöille CORE-Tent® Lodger Bushmen

Tunnelimallinen hyttysteltta kahdelle, joka on suunniteltu käytettäväksi tarpin kanssa. Core-Tent Lodger on retkeilijän makuuhuone, voit leiriytyä missä ja milloin haluat. Kun sää on hyvä voit nauttia rajattomista näkymistä suojassa hyttysiltä. Jos on kylmä tai sataa, voit peittää Lodger verkkoteltan tarpilla, jolloin siitä tulee kevyt teltta muutamassa hetkessä.

Tunnelimallisen hyttysteltan mitat

Pituutta Lodger verkkoteltalla on ruhtinaalliset 2.5 m, joten jalkopäädyssä varusteille on reilusti tilaa. Leveys pääpuolella 1.5 m, eli lähestulkoon yhden hengen sängyn verran / henkilö. Korkeus laskee jalkopäätyä kohden 1 m (pääpuoli) 60 cm (jalkopääty).
Tämä tunnelimallinen verkkoteltta on n. puoli metriä pidempi kuin perinteiset yhden hengen teltat. Tämä malli on erittäin hyvä valinta pitkille henkilöille, nukkuma-alaa on riittävästi ja tilaa jää vielä varusteillekin.

Kenelle Core-Tent® Lodger on suunniteltu?

Core-Tent® Lodger on hyvä valinta pyöräilijöille, melojille ja kaikille niille matkailijoille, jotka arvostavat kevyitä, kompakteja varusteita, jotka tarjoavat erilaisia käyttötapoja.

Yhteensopiva tarppien kanssa – muodostaa teltan

Core-Tent Lodger on suunniteltu käytettäväksi yhdessä tarpin kassa (myydään erikseen), jolloin muodostuu kahden hengen teltta. Monikäyttöisen teltan keskiosa on verkkoa ja päädyissä vedenpitävää kangasta teipattuine saumoineen. Tarpin ei tarvitse yltää koko jalkopäädyn yli, kun se on jo muutenkin vedenpitävä.

Käyttö yhdessä ultralight 2 x 3 m tarpin kanssa

2 x 3 m ultraight tarpin (myydään erikseen) kanssa saat aikaiseksi kevyen teltan kahdelle, jossa n. 1 m2 säilytystilaa vetoketjullisen sivuoven kohdalla. Painoa Lodger teltalla (sisältää kaaret) ja Bushmen 2 x 3 m ultralight tarpilla on noin 1.5 kg.

Tarvitsetko enemmän tilaa varusteille?

3 x 3 Ultralight tai thermo tarpin kanssa saat aikaiseksi teltan kahdelle, jossa on n. 2m2 absidi päätyoven kohdalla. Absidin lisäksi sivuovella on 1m2 säilytystilaa vetoketjullisen sivuoven kohdalla. Painoa Lodger teltalla (sisältää kaaret) ja Bushmen 3 x 3 m tarpilla on alle 2 kg.

Yhdessä 3 x 3 tarpin kanssa saat paremman suojan tuulta vastaan. Kun on kuuma päivä suosittelemme käyttämään Thermo Tarppia hopeoitu puoli ylöspäin, se viilentää telttaasi ja lisäksi saat hyvän UV suojan.

Kun käytät 3 x 3 tarppia yhdessä Lodger verkkoteltan kanssa, tue absidin etureuna vaellussauvalla tai kiinnitä se johonkin lähellä olevaan puuhun tai esineeseen.
Lodger verkkoteltta on yhteensopiva kaikkien tarppien kanssa, ei vain Bushmenin tarppien kanssa.

Ovivaihtoehdot 3 x 3 tarppia käytettäessä

Etu- ja sivusisäänkäynnit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja yksilöllisten tarpeiden ja tilanteiden mukaan.

1. Voit valita klassisen vaihtoehdon käyttämällä vain etusisäänkäyntiä, eli absidia ja jättää sivusisäänkäynnin varustevarastoksi.

2. Voit myös nostaa sivusisäänkäynnin kohdalta tarpin ylös, jolloin sinulla katettu terassi kokkailuun ja oleiluun. Voit myös ihailla maisemia varjossa tai hyttysten suojassa. Tarppi kiinnitetään vaellussauvoihin, meloihin, polkupyöriin tai lähellä oleviin puihin.

Tuuletustunnelit

CORE-Tent® LODGER on suunniteltu niin, että tarpilla peitettynä sen sivuille syntyy suuria tuuletuskanavia, jotka tarpeen tullen voi taitella pienemmiksi tai kokonaan umpeen. Tarppi ja verkkoteltta yhdessä muodostavat kaksikerroksisen rakenteen. Kahden kerroksen välissä ilma pääsee kiertämään, ja kosteutta ei kondensoidu seinille tarpeettomasti.

Core-Tent® Lodger ainutlaatuinen ratkaisu tarjoaa mukavat leiriytymisolosuhteet säästä riippumatta.

Tekniset tiedot
Pituus: 2,5m
Leveys 1,5m / 0,6m
Korkeus: 1m
Paino: 1,2 kg
Pakkauskoko: 38 × 14 × 14 cm

Tuote sisältää: Lodger Core-Tent® verkkoteltan, 2 x alumiinikaaret, 4 x perus kiilan ja pakkauspussin