DD Tarp 3×3 PRO MC | DD Hammocks

DD Tarp 3×3 PRO MC | DD Hammocks

EAN: 0707273931566 Tuotetunnus: DD_3X3_PMC Categories , ,

DD Tarp 3×3 PRO on kestävä, muunneltava ja louevaate. Käyttövaihtoehtoja on runsaasti. Tarpin koko on 3m x 3m, joka antaa riittävän suojan riippumatolle ja tavaroillesi. Jokaisen ulkoreunan lenkin vieressä on purjerengas joiden avulla tarpin voi pystyttää lukuisilla eri tavoilla käyttäen hyväksi salkoja, sauvoja ja kiiloja. Lisäksi kahdella sivulla on nepparit (katso kuva), joilla voit kiinnittää kaksi PRO a toisiinsa (Maksimissaan 4 tarppia).

Vain 1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Stock in different warehouses:

  Voit kirjautua myös tästä:

  Rekisteröidy Salasana hukassa

  Kuvaus

  DD 3×3 – PRO Camo (MC)

  DD Tarp 3×3 PRO on kestävä, muunneltava ja louevaate. Käyttövaihtoehtoja on runsaasti. Erätoveri on suunniteltu yhteensopivaksiDD:n riippumattojen kanssa. Tarpin koko on 3m x 3m, joka antaa riittävän suojan riippumatolle ja tavaroillesi. Jos ilma on todella huono esim. sataa kaatamalla, voi Tarpin kiinnittää viistoon, jolloin saat maksimaalisen suojan. Sään ollessa huono, suosittelemme sijoittamaan Tarpin normaalia alemmaksi ja lähelle riippumattoa.

  DD Tarp 3 x 3 PRO:n kiinnityslenkit

  DD PRO Tarpissa on 21 (2 enemmän kuinDD Tarp 3×3:ssa) kestävää kiinnityslenkkiä, jotka mahdollistavat monet erilaiset pystytysvaihtoehdot. Tarp PRO:n sivuilla ja nurkissa on 16 lenkkiä, lisäksi Tarp PRO:n keskelle muodostuu 5 lenkistä nk. X kirjain.

  16 purjerengasta

  Jokaisen ulkoreunan lenkin vieressä on purjerengas joiden avullaDD Tarp 3 x 3 Pro:n voi pystyttää lukuisilla eri tavoilla käyttäen hyväksi salkoja, sauvoja ja kiiloja. Lisäksi kahdella sivulla on nepparit (katso kuva), joilla voit kiinnittää kaksi PRO a toisiinsa (Maksimissaan 4 tarppia).

  Kiinnitysnarujen säilytyslenkit

  Tarp PRO mallissa on kiinnitysnarujen säilytyspaikat nurkissa ja sivujen keskellä. Velcro-tarroilla saat pidettyä kiinnitysnarut järjestyksessä.

  Monikäyttöinen

  DD Tarp Pro:n lisäominaisuuksilla voit käyttää a esim. riippumaton kanssa timanttimuodossa. Käyttäessäsi lisäkiinnityspisteitä, purjerenkaita ja neppareita saat muotoiltua hyvän tuulensuojan ja tarvittaessa voit liittää PRO tarppeja toisiinsa.

  Ominaisuuksia:

  • Väri: Camo (MC)
  • Koko: 3m x 3m
  • Paino: 875 g (ei sisällä kiiloja)
  • Materiaali: 190T polyuretaanilla sivelty polyesteri (3000mm). Saumat teipattu
  • Kiinnityspisteitä: 21 (16 sivuilla ja kulmissa, ja 5 luoden X muodon keskelle)
  • Purjerenkaat: 16 kpl – sivu-ja kulmalenkkien vieressä
  • Toimitussisältö: Tarp 3×3 PRO, 8 x kiila, 4 x narut, pakkauspussi
  • Pakkauskoko: n. 24cm x 14cm x 4cm