DD Travel Hammock | DD Hammocks

DD Travel Hammock | DD Hammocks

EAN: N/A Tuotetunnus: N/A Categories ,

Pohja kaksikerroksinen, eli kun makaat riippumatossa hyönteisverkko asennettuna, on allasi kaksi erillistä kerrosta. Tuplapohjaisessa riippumatossa voit laittaa makuualustan lämpöeristeeksi kankaiden väliin. Tuplapohjainen riippumatto on myös kestävämpi. Vain ulommainen kangas on vedenpitävä.

Voit kirjautua myös tästä:

Rekisteröidy Salasana hukassa

Kuvaus

DD Hammocks Travel Hammock

Tuplapohjainen

Pohja kaksikerroksinen, eli kun makaat riippumatossa hyönteisverkko asennettuna, on allasi kaksi erillistä kerrosta. Tuplapohjaisessa riippumatossa voit laittaa makuualustan lämpöeristeeksi kankaiden väliin. Tuplapohjainen riippumatto on myös kestävämpi. Vain ulommainen kangas on vedenpitävä.

Vetoketjut

Sivussa kulkee kaksisuuntaiset vetoketjut, jotka mahdollistavat vaivattoman kulkemisen sisään ja ulos. Kun kummatkin vetoketjut on auki voi hyttysverkon nostaa verkonlevityskeppien päälle pois tieltä.

Kiinteä verkko

Hyttysverkko tukeutuu elastisiin nyöreihin, jotka kuuluvat myös pakettiin. Kun et tarvitse hyttysverkkoa, käännä hyttysverkollinen riippumatto niin, että hyttysverkko on sinun alapuolellasi, ns. kolmantena kerroksena. Verkko on niin tiheää, että se pitää ulkona kaikki trooppiset hyönteiset. On tiedossa, että Skottilainen sääski (Scottish midge), jonka koko on n. 1,4 mm ei pysty läpäisemään verkkoa. Suomalaisen polttiaisen koko on n. 1-2 mm, joten se saattaa päästä verkon rei’istä sisään.

Pohjakangas vedenpitävää

Riipumaton materiaalin vedenpitävyys on 3000 mm/m2, joka mahdollistaa sen käyttämisen makuupussin suojana tai sisätelttana, sääskiaikaan. Käyttämällä vaellussauvoja tai maastosta löytyviä keppejä tai puita, saat hyttysverkon pysymään ylhäällä.

Yksityiskohtia

Neljä taskua, joissa voit säilyttää pientavaroita. Hyttysverkon alla on kaksi lenkkiä, joihin voit kiinnittää kevyitä esineitä, kuten lampun. Sivuilla lenkit, tarvikepussien kiinnittämiseen, tai alushuovan asentamista varten. Kummissakin päässä on viiden metrin kiinnitysköydet. Kahden pohjakankaan materiaalikerroksen välissä on tarrat, jotka pitävät makuualustan paikoillaan. Tarraa ei ole koko riippumaton sivun mittaisesti.

Tekniset tiedot:

  • Koko: 2.7 m x 1.4 m
  • Väri: Oliivin viheä ja ruskea
  • Verkko: Musta
  • Materiaali: Polyuretaanilla sivelty polyesteri (3000mm) + hyttysverkko
  • Paino: pelkkä kangas 930 g ei sisällä kiinnitystarvikkeita
  • Sisältää: Maton 930 g, 10 m kiinnitysköyttä (200 g ) 2 x 2 m joustavat nyörit (50 g) ja kepit hyttysverkon kannattamiseen 60 cm (100 g)
  • Käyttäjän maximipaino: 125 kg
  • Käyttäjän maksimipituus: 196 cm

Huomioithan

Travel riippumatto on suunniteltu käytettäväksi normaalina riippumattona ja tarvittaessa myös maassa. Joten se ei ole kaikkein paras vaihtoehto käytettäväksi vain riippumattokäytössä, sillä sen materiaali on vedenpitävää ja ei hengitä hyvin. Jos etsit hyvää riippumattoa, niin oikea valinta on Frontline, joka on malliltaan samanlainen, mutta hengittävästä materiaalista.

Travel riippumattoon kondensoi vettä herkemmin, johtuen sen vedenpitävästä materiaalista. Materiaali vaikuttaa myös ilman liikkumiseen ja samalla hengittävyyteen, suosittelemme asentamaan Travelin kanssa tarpin hiukan ylemmäs kuin normaalisti, myös timanttiin kiinnittäminen auttaa ilman kulkemista.

HUOM! On hyvin tärkeää, että riippumattoa ei kiinnitetä puuhun pelkillä tuotteen mukana toimitetuilla naruilla. Huolehdi, että puun kuori ei pääse vaurioitumaan ja hanki puunhalaajat eli Treehuhggerit. Jos sinulla ei ole niitä käytettävissä, niin yksi hyvä niksi on laittaa useita keppejä rungon suuntaisesti narujen ja puun väliin.

Lisätiedot

Väri

Olive, Ruskea