Dry Bag 10L “15 window | Bushmen

Dry Bag 10L “15 window | Bushmen

EAN: 5902194521376 Tuotetunnus: BUDBW10L Categories ,

Pakkauspussi, jonka tilavuus on 10 litraa. Suuaukko suljetaan kiertämällä kolme kierrosta ja sitten vielä varmistetaan soljella. Kuivasäkin yhdellä sivulla on ikkuna, jonka läpi näet mitä kyseisessä pussissa on sisällä.

Varasto loppu

Stock in different warehouses:
  Tuotteet ovat myynnissä vain jälleenmyyjille. Ostaaksesi verkkokaupasta, kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

  Voit kirjautua myös tästä:

  Rekisteröidy Salasana hukassa

  Kuvaus

  Dry Bag 10 litraa 15″ ikkunalla

  Pakkauspussi, jonka tilavuus on 10 litraa. Suuaukko suljetaan kiertämällä kolme kierrosta ja sitten vielä varmistetaan soljella. Kuivasäkin yhdellä sivulla on ikkuna, jonka läpi näet mitä kyseisessä pussissa on sisällä.

  Ikkuna on 15 tuumaa

  Ikkuna koko 22 x 32 cm (15”), tämä on yleisin tablettien ja pienten tietokoneiden koko.  Ikkuna läpi näet mitä kyseisessä pussissa on sisällä, vaihtoehtoisesti ikkunan kohdalle voi asetella kartan tai mobiililaitteen. Kosketusnäyttö toimii ikkunamateriaalin läpi, joten ikkuna ei estä laitteen käyttöä.

  Ole tarkkana kun avaat pussin

  Jos säkki on ollut pitkään sateessa tai uponnut vahingossa veteen on sinun hyvä olla varovainen avatessasi sulkumekanismia. Vesi saattaa mennä taitosten väliin ja avatessa sitä voi vahingossa valua pussiin varusteidesi päälle.

  Huomiothan että pussi ei ole upotustiivis. Kun pussi on suljettu huolellisesti, täyttää sen vesitiiviys IP66 luokan. IP66 tarkoittaa, että se on roiske- ja pölytiivis, riippuen kuinka hyvin se on suljettu, kestänee nopean upotuksen veteen.

  Käyttö karttalaukkuna

  10 L ikkunallinen säkki on erittäin hyvä myös karttalaukkuna. Asettele kartta niin, että ikkunan kohdalla on se alue, jolla olet juuri liikkumassa. Sulkumekanismi saa aikaan kahvan, josta säkin voi kiinnittää johonkin.

  Säkin rakenne

  Säkki on litteä, joten se ei vie juurikaan tilaa säilytyksessä. Valmistusmateriaalina on käytetty kestävää 40D nailonia, joka on pinnoitettu termoplastisella polyuretaanilla. Pussin saumat on yhdistetty ”hitsaamalla” joten ne ovat hyvin kestävät ja vesitiiviit. Jos pussi putoaa veteen se jää kellumaan, kunhan pussin sisällä on riittävästi ilmaa. Jos pussin suu on kierretty tarpeeksi tiukalle, kestää se lyhytkestoisen upottamisen veden alle. Tiiviyttä voi testata sulkemalla pussin suuaukon normaalisti ja sen jälkeen puristaa pussia ja kuunnella vuotaako pussista ilmaa ulos.

  Teknisiä tietoja

  • Vedenpitävyysluokka – IP 66
  • Kelluu jos sisällä riittävästi ilmaa
  • Suojaa vesiroiskeilta, pölyltä, mudalta ja hiekalta
  • Materiaali Nylon 40D TPU pinnoitteella
  • Pakkautuu pieneen tilaan
  • Kosketusnäyttöä voi operoida ikkunan läpi
  • Tilavuus: 10 litraa
  • Koko litteänä: 31 x 55 cm