Easy Hammock 3m riippumatto | Bushmen

Easy Hammock 3m riippumatto | Bushmen

EAN: N/A Tuotetunnus: N/A Categories , ,

Tekniset tiedot

Koko: 3 m x 1,4 m
Paino: 400 g (kiinnitysnarujen kanssa)
Materiaali: laskuvarjo nailon
Värit: oliivi ja oranssi
Paketti sisältää: Riippumaton, kiinnitysnarut ja Handy verkkopussin

Voit kirjautua myös tästä:

Rekisteröidy Salasana hukassa

Kuvaus

Easy Hammock 3m pitkä riippumatto Bushmen

EASY-riippumatto on 3 metriä pitkä ja 140 cm leveä riippumatto, painoa riippumatolla on vain 400 g. Easy riippumaton kangas on 3 m pitkä, eli se on riittävän mittainen retkeilyriippumatoksi, yöpymistä varten tarvitset vielä hyttysverkon. Kummassakin päädyssä on 3 m pitkä kiinnitysnarut, joilla saat maton kiinni puihin tai tolppaan. EASY riippumatto on valmiiksi käyttövalmis, eli kiinnitysnarut on valmiiksi pujotettu nauhakujiinsa. Suosittelemme hankkimaan puunhalaajat, joilla suojaat puuta riippumisen aikana.

Riippumaton kantavuus

Riippumatto on kestävä ja sen staattinen (paikallaan oleva) kantavuus on jopa 200 kg, joten riippumatossa voi istuskella kaverin kanssa. Älä koskaan rojahda mihinkään riippumattoon, sillä se voi ylittää riippumaton kantavuuden. Riippumattoon pitää ensin asettua rauhallisesti istumaan, jonka jälkeen kääntyä makuuasentoon.

Pakkauskoko ja paino

Easy riippumatto on kevyt, se painaa vain 0,4 kg kiinnitysnarujen kanssa. Jos haluat keventää mattoa entisestään voi vaihtaa whoopie slingit kiinnitysnarujen tilalle. Riippumatto on pakattu bishop bag tyyliseen pakkauspussiin, johon matto on helppo pakata. Pakkauspussi on kooltaan n. 1 litran maitotölkin kokoinen, juuri sopivan kokoine pakkaus niin retkeilyyn kuin mukana kuljetettavaksi päiväretkillä. Sinun tarvitsee vain löytää kaksi puuta, joihin kiinnität köydet, ja riippumatto on käyttövalmis.

Matreiaalit

Easy riippumatto on valmistettu kevyestä, hengittävästä ja kestävästä laskuvarjoissakin käytetystä nailonista. Tuotteen mukana tulevat hihnat ovat pehmeää polyesteria, joten ne suojaavat hiukan puun pintaa, suosittelemme aina käyttämään puunhalaajia, kun riippumatto kiinnitetään elävään puuhun.

Verkkopussi toimii taskuna

EASY-riippumaton mukana toimitetaan verkkopussi, joka toimii myös riipputaskuna riippumaton sivussa. Kun olet pystyttänyt riippumaton, se toimii tilavana ja kätevänä taskuna, voit ripustaa sen, minne haluat näppärien hakasten avulla. Kun päätät siirtää riippumattoleiriäsi toiseen paikkaan, voit yksinkertaisesti ripustaa taskun tavaroidesi kanssa vyöllesi ja etsiä paremman paikan.

Kun istut riippumatossa, kannattaa verkkopussi kiinnittää vierellesi. Ja kun menet makuuasentoon, siirrä se pääsi yläpuolelle, näin taskuun sijoittamasi esineet ovat aina helposti saatavilla.

Tiesitkö, että oranssi väri elävöittää ympäristöä häiritsemättä samalla eläimiä (koska ne eivät näe oranssia).

Tekniset tiedot

Koko: 3 m x 1,4 m
Paino: 400 g (kiinnitysnarujen kanssa)
Materiaali: laskuvarjo nailon
Värit: oliivi ja oranssi
Paketti sisältää: Riippumaton, kiinnitysnarut ja Handy verkkopussin

Lisätiedot

Väri

Oliivi, Oranssi