Glow Extreme Underquilt | Bushmen

Glow Extreme Underquilt | Bushmen

EAN: 5902194521192 Tuotetunnus: BUGLUNQC Categories ,

Glow Extreme painaa n. 900 g, josta täytteen paino on 650 g. Täytteenä on käytetty kierrätettyä puolalaista untuvaa. Alushuovan pituus on 2 m, jalkopäästä se on 100 cm m levyinen ja hartiaseudulta ruhtinaalliset 140 cm. Muotoilun ajatuksena on pitää ylävartalo lämpimänä, sen takia sen on erityisleveä toisesta päästä. Alushuopa soveltuu maksimissaan 190 cm (5 cm / pääty jää alushuopaa yli).

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Stock in different warehouses:

  Voit kirjautua myös tästä:

  Rekisteröidy Salasana hukassa

  Kuvaus

  Underquilt Glow Extreme Bushmen

  Glow Extreme painaa n. 900 g, josta täytteen paino on 650 g. Täytteenä on käytetty kierrätettyä puolalaista untuvaa. Alushuovan pituus on 2 m, jalkopäästä se on 100 cm m levyinen ja hartiaseudulta ruhtinaalliset 140 cm. Muotoilun ajatuksena on pitää ylävartalo lämpimänä, sen takia sen on erityisleveä toisesta päästä. Alushuopa soveltuu maksimissaan 190 cm (5 cm / pääty jää alushuopaa yli).

  Monikäyttöinen alushuopa – on suunniteltu käytettäväksi myös topquilttina, peittona tai lisälämmikkeenä missä ikinä nukutkin.

  Pakkauskoko – on vain 5 litraa. Pakkauspussissa on pohjassa kahva helpottamaan pussista pois ottamista. Suuaukossa on narukiristys, joka suljetaan soljella.

  Neljän vuodenajan alushuopa – eli kevät-kesä-syksy-talven pakkaset. Glow suojaa sinua paremmin hartioiden ja kylkien kohdalta kuin perinteinen lähes suorakaitaan muotoinen alushuopa.

  Alushuovan täytteenä kierrätetty untuva – joka on eettistä (elintarviketeollisuuden sivutuote) 750 -fillpower arvon untuvaa. Puolalainen untuva on maailman laajuisesti kuuluisa erittäin korkeasta laadusta. Laatua mitataan Fill Power arvolla eli lyhennettynä FP arvo. Se on erittäin ratkaiseva arvo, kun puhutaan untuvan laadusta ja sitä kautta myös eristävyydestä.

  Miksi Bushmenin alushuopa on uniikki – siinä on käytetty kierrätettyä untuvaa ja sen muotoilu ja kiristysjärjestelmä ovat uniikit.

  Kierrätetty untuva on peräisin – esimerkiksi luksus hotellien untuvapeitoista. Ennen untuvan uudelleen käyttöä on se puhdistettu ja pesty huolellisesti biohajoavilla pesuaineilla. Pesun jälkeen untuva lajitellaan sen laadun mukaan. Tämän puhdistus ja lajittelu prosessin jälkeen saadaan untuva uudelleen käyttöön. Untuvan uudelleenkäyttö vähentää ympäristövaikutuksia ja tuotteen ekologinen jalanjälki pienenee selkeästi.

  Alushuovan rakenne – muoto ja lokerointi on tarkan suunnittelun tulos, jossa jokaiselle untuvalle on oma paikkansa. H-lokerointi parantaa alushuovan eristävyyttä, H-lokeroinnissa saadaan minimoitua kankaan läpi tikatut saumat, jolloin alushuopaan ei jää niin paljon kylmäsiltoja nukkujan ja viileän ulkoilman välille.

  Leveämpi – ylävartalon puolelta, jotta se suojaa rintakehää, käsiä ja päätä. Rintakehän ja hartioiden kohdalla untuvalokerot ovat pienempiä neliöitä, jotta untuva pysyy juuri oikeassa paikassa. Kääntäessäsi kylkeä riippumatossa sinun ei tarvitse varmistella onko alushuopa varmasti oikeassa paikassa.

  Kapeampi – jalkopää ja untuvalokerot ovat pitkittäin, jolloin ne muotoutuvat hyvin riippumaton jalkopään muotoon. Alushuovan pitkittäin ommellut lokerot asettuvat riippumaton alle kiinnitettynä soikeiksi, muodostaen paksumman eristysalan.

  Nerokas kiristys systeemi – jolla alushuovan saa säädettyä lähes kaikkiin riippumattoihin. Haastavampaa käyttää riippumatoissa, joissa on pitkillä sivuilla riippumaton levitysnarut sivuille (jenkki malleja).

  Alushuovan kankaat – ovat kestävää ja hengittävää ultralight rip-stop nailonia (22g/m2), johon on tehty vettähylkivä DWR-käsittely (Durable Water Repellency). Kangas on niin tiheää, että untuvat eivät pääse karkaamaan alushuovan sisältä.

  Kaksivärinen – toinen puoli on tumman vihreä, joka sulautuu metsän väreihin. Toinen puoli on kirkkaan oranssi, jolla saa vuorostaan kiinnitettyä huomiota tarpeen tullen. Joskus on hyvä asia, että oma leiri näkyy pidemmälle – taikka muuten vain pidät kirkkaammasta värityksestä.

  Kiinnitys ja säätäminen

  Alushuovan mukana toimitetaan 2 kpl 1.25 m pitkiä kuminauhoja, joissa on kiristyssoljet. Nämä erityiset itsestään lukkiutuvat kiristyssoljet ovat hyviksi havaittuja Bushmenin ultralight tarpissa. Kuminauhojen ja kiristysolkien avulla alushuovan saa helposti kiinnitettyä ja säädettyä riippumaton alle. Alushuovan kireyttä voi säätää vaivattomasti kiristysolkien avulla myös riippumatosta käsin.

  Comfort ja limit lämpötilat

  Alushuovan comfort lämpötila -14 °C on laskettu (EN 13537 standardi) sillä oletuksella, että samaan aikaan käytössä oleva makuupussin tai topquiltin comfort lämpötila on myös -14 °C tai enemmän. Limit lämpötila on – 21 °C sillä oletuksella, että samaan aikaan käytössä oleva makuupussin tai topquiltin comfort lämpötila on myös -21 °C tai enemmän.

  Kun Glow Extreme underquilttia käytetään topquilttinä on sen comfort lämpötila -9 °C ja limit lämpötila -16 °C.

  Huomioi omat ominaisuutesi ja pärjäämisesi kylmässä, jokainen on yksilö ja annetut arvot ovat laboratoriomittauksia, jotka eivät ota huomioon vallitsevaa säätä (tuuli, kosteus)

  EN 13537 standardissa oletetaan henkilön olevan:

  Mies: perusterve 25 vuotias, 173 cm pitkä, paino 73 kg.

  Nainen: Perusterve 25 vuotias, 160 cm pitkä, paino 60 kg

  Comfort lämpötilassa naisen ihon lämpötilan ei saa olla alle 32,8 °C, alempaa ihon lämpötilaa kutsutaan kylmäksi.

  Limit lämpötilassa miehen ihon lämpötilan ei saa olla alle 32,9, alempaa ihon lämpötilaa kutsutaan kylmäksi.

  Alushuovan käyttöohjeet – lue huolellisesti ennen käyttöä

  Glow Underquilt on ultralight tuote, jonka kankaat ovat ultralight kangasta ja täyte laadukasta 750 fill power untuvaa. Glow Underquilttia voi myös käyttää top-quilttinä, peittona tai lisälämmikkeenä missä ikinä nukutkin. Lue alta tarkemmat ohjeet eri käyttövaihtoehtoihin.

  Alushuopana käyttäminen riippumatossa:

  1. Kiinnitä riippumattosi.
  2. Ota alushuopa pois pakkauspussista, pöyhi ja ravistele alushuopaa, jotta untuva lähtee turpoamaan.
  3. Laita alushuopa riippumattosi sisälle. Varmista, että se on oikein päin suhteessa siihen miten aiot nukkua. Kapeampi pääty tulee jalkopäähän ja leveämpi pään puolelle.
  4. Kiinnitä kuminauhan päädyissä olevat mustat kiristyssoljet alushuovan kulmissa oleviin narulenkkeihin (vihreä-oranssi narulenkki jonka vieressä on pieni oranssi lukkosolki). Kiinnitä kuminauha kulmasta kulmaan alushuovan lyhyillä sivuilla.
  5. Kiinnitä kuminauhat karabiineihin, joilla riippumattosi on kiinni puunhalaajissa, whoopieslingeistä tai muussa kiinnityspisteessä.
  6. Kiristä mustia kiristyssolkia niin, että kuminauhat kiristyvät hiukan, mutta eivät veny.
  7. Siirrä nyt alushuopa riippumaton alle. Alushuovan ja riippumaton pohjan välissä pitäisi olla n. 10 cm. Jos se ei ole, niin kiristä kuminauhoja hiukan mustista soljista.
  8. Alushuovan sivuilla nauhakujassa kulkee kiristysnarut, joiden kireyttä säädetään alushuovan pääpuoleisesta päädyistä oransseilla kiristysoljilla. Käytä kiristysnaruja muotoillaksesi alushuovan päädyt riippumattosi ympärille. Normaalisti riittää, että naruja kiristetään n. puolet koko kiristysvarasta.
  9. Mene sisälle riippumattoon ja säädä molemmista soljista alushuovan kireyttä niin, se on kauttaaltaan hellästi riippumaton ympärillä. Jalkopäätä säätääksesi sinun on noustava riippumatosta.
   Kiristä tai löysää solkia pääsi yläpuolelta.

   • Kiristäminen – vedä mustan kuminauhan päädystä niin kuminauha kiristyy, kun päästät irti, lukkosolki kiinnittyy siihen kohtaan, johon olet sen kiristänyt.
   • Löysääminen– Nosta hiukan lukkosolkea, jolloin solki alkaa liikkua ja kuminauha löystyy. Kun päästä irti lukkosoljesta kiinnittyy siihen kohtaan, johon olet sen löystänyt.
   • Säädä oransseista soljista alushuovan päätyjen muotoa niin, että ne ovat hellästi riippumaton ympärillä.
  10. Alushuopa on asennettu ja on aika rentoutua.