Radical Alu-mat makuualusta | Bushmen

Radical Alu-mat makuualusta | Bushmen

EAN: 5902194521703 Tuotetunnus: BURAALMA/dcm Categories ,

Bushmen Radical makuualusta on valmistettu yhteen laminoidusta cross-linked solumuovista ja alumiinikerroksesta. Lisäksi kumallakin puolella on PE-sively kerros, kokonaisuus muodostaa kevyen vedenpitävän makuualustan.  50 x 180 cm makuualusta on paksuudeltaan vain 3 mm ja sen painaa n. 135 g.  lämpöä heijastava alumiinikerros parantaa lämpöeristystä

Varastossa

Voit kirjautua myös tästä:

Rekisteröidy Salasana hukassa

Kuvaus

Radical Alu-mat makuualusta Bushmen

Radical – ultrakevyt

Radical-makuualusta on ultrakevyt (135 g), kestävä, vedenpitävä makuualustamalli, joka on tarkoitettu kevytretkeilijöille. Valmistettu korkealaatuisesta cross-linked solumuovista ja alumiinikerroksesta, joka on päällystetty molemmin puolin PE-kalvolla. Se ei ime vettä itseensä ja eristää täydellisesti maasta.  Makualustalle ei ole mitattua R-arvoa. Radical-makuualustan voi rullata rullalle ja kiinnittää rinkkaan tai reppuun kiinni.

Mihin näin ohutta ja kevyttä alustaa käytetään ?

Makuualusta on hyvä lisävaruste retkeilyyn, telttailuun, päiväretkille, festareille ja miksei kotona jumppaamiseenkin. Makuualusta soveltuu sellaisenaan kesäkäyttöön kevytretkeilijälle, kylmemmällä ilmalla se tuo lisäeristettä ilmatäytteisen makuualustan alle. Ohut solumuovialusta suojaa ilmatäytteistä alustaa, joten Radical alusta on hyvä yhdistelmä kevyen ilmatäytteisen alustan kanssa.

Selkätuki makuualustasta

Makuualustan materiaali on niin pehmeää, että sitä voi myös taitella, eli siitä saa vaivatta tehtyä rangattomaan reppuun selkätuen tai paksumman istuinalustan.

Tekniset tiedot

Mitat – 180 cm x 50cm
Paksuus 3mm
Paino 135g
Paino hihnoineen 145g.
Väri: harmaa , city-camo

Tuote sisältää: makuualustan ja 2x tarrahihnat