Thermo Tarp CAMO 3 x 2 m | Bushmen

Thermo Tarp CAMO 3 x 2 m | Bushmen

EAN: 5902194521307 Tuotetunnus: BUTHTARP2x3cam Categories , ,

Kooltaan 3 x 2 m, siinä on 14 kiinnityslenkkiä. Heijastava sisäpinta on valmistettu lämpöä heijastavasta materiaalista (”hopeoitu”). Hyvä valinta jos haluat maastoutua mahdollisimman hyvin ja arvostat lämmönheijastusominaisuutta tarpissasi.

Varastossa

Stock in different warehouses:

  Voit kirjautua myös tästä:

  Rekisteröidy Salasana hukassa

  Kuvaus

  Thermo-Tarp Camo 3×2 m Bushmen

  Kooltaan 3 x 2 m, siinä on 14 kiinnityslenkkiä. Heijastava sisäpinta on valmistettu lämpöä heijastavasta materiaalista (”hopeoitu”). Hyvä valinta jos haluat maastoutua mahdollisimman hyvin ja arvostat lämmönheijastusominaisuutta tarpissasi.

  Käyttö riippumattona

  Voi käyttää myös riippumattona sitomalla sen päädyt supussa 2 m:n sivuista kiinni puihin. Saat aikaiseksi suuren banaanimallisen riippumaton. Toinen erittäin suosittu tapa on kiinnittää niin, että tarppi muodostaa katollisen riippumaton, joka suojaa sateelta tai auringolta. Huomioi kantavuus.

  Materiaali

  Kevyttä, vedenpitävää ja hengittävää ripstop polyesteriä, jossa on camo kuvioitu ulkopinta. Hopean värinen sisäpinta on lämpöä ja valoa heijastavaa. Kuumina päivinä hopeoitu pinta heijastaa auringon säteitä poispäin alentaen lämpötilaa tarpin alla. Kylmillä keleillä se heijastaa kehosi lämpöä takaisin.

  Camokuiviointi

  Woodland camoa, jossa on epäsäännöllisiä muotoja neljässä värissä, tämä camo-kuvio sulautuu erittäin hyvin metsäympäristöön. Piiloudut maastoon hyvin, vaikka leiripaikkaa tarkasteltaisiin lyhyeltä etäisyydeltä.

  Heijastava sisäpinta – korkea UV suoja UPF 50+

  Toinen puoli on valmistettu lämpöä heijastavasta materiaalista eli se on nk. ”hopeoitu”.

  UV-suoja on testattu laboratoriossa ja tämän tarpin UV-suoja-arvo on korkeimmalla mahdollisella tasolla, eli UPF 50+
  UVA suoja 97,74%
  UVB suoja 99,92%

  Saumat ja teippaukset

  Reunoja kiertää kolminkertainen ommel, joka on hyvin nähtävissä, kun tarkastelet tapin reunaa. Lisäksi tarpin heijastavalla puolella tarpin reunassa kulkee vahvikenauha, joka on kiinnitetty tarppiin kominkertaisen sauman ompelun yhteydessä.

  Tarpin harjalinja on vahvistettu vahvikenauhalla ja lisäksi harjasauma on teipattu vesitiiviiksi.

  Käyttötarkoituksia

  Katoksina ja laavuina

  Voit taitella erilaisia laavumallisia majoitteita, joiden eteen voit viritellä tulet. Termotarpilla nuotion lämpö heijastuu takaisin laavuun sisälle, tätä ominaisuutta ei ole normaaleissa tarpeissa. Huomioithan että materiaali ei ole palosuojattua / palamatonta, kipinät saattavat polttaa reiän tarppiin.

  Mitään retkeilyyn tarkoitettuja tarppeja emme suosittele pitkäaikaiseen käyttöön. UV-valo heikentää materiaaleja ja lyhentää niiden käyttöikää. Jos jotain trappia pitäisi suositella sade – tai aurinkosuojaksi kotiterassille, niin se on kyllä ehdottomasti Bushmenin Thermo Tarppi.

  Riippumaton päälle – liian pieni

  Tämä koko on riippumaton päällä liian pieni – ei anna riittävää suojaa jos ilma on huono, suosittelemme ennemmin 3 x 3 m kokoista tarppia.

  Pakkauspussi

  Toimitetaan kahvallisessa pakkauspussissa, myös pussin pohjassa on pieni kahva, joka helpottaa tarpin ulosvetämistä pakkauspussistaan.  Pakkauspussin kahvoja voi käyttää apuna, kun kiinnität tarpin repun ulkopuolella. Kun taittelet ja käärit tarpin huolellisesti vie se vain n 26 cm x 11 x 11 cm tilan.

  Kiinnityslenkit

  Kulmissa olevat kiinnityslenkit muodostuvat reunoja kiertävästä kanttinauhasta, kun nauhaa on jätetty lenkille kulmien kohdalla. Näin muodostuneet lenkit ovat helppokäyttöisiä huonossakin säässä ja lisäksi niihin kohdistunut voima jakautuu tasaisemmin.  Kulmat on myös vahvistettu, jotta ne olisivat mahdollisimman kestävät.

  Tarpin sivuilla on kiinnityslenkkejä, jotka on kiinnitetty reunaa kiertävään kanttinauhaan.

  Tekniset tiedot

  Koko: 3×2 m
  Pakkauksen koko: n. 26 x 11 x 11 cm
  Kiinnityslenkit: 19 kpl
  Vedenpitävyys: 3500 mm
  Kantavuus: 70 kg
  Paino: 580 kg
  Materiaali: Ripstop polyesteri
  UV suoja: Kyllä  UPF 50+
  Teipatut saumat: kyllä
  Väri: Woodland camo