Thermo Tarpp CAMO 4 x 3 m | Bushmen

Thermo Tarpp CAMO 4 x 3 m | Bushmen

EAN: 5902194521352 Tuotetunnus: BUTHTARP4x3cam Categories , ,

Kooltaan 4 x 3 m, 19 kiinnityslenkkiä ja sen sisäpinta on valmistettu lämpöä heijastavasta materiaalista (”hopeoitu”). Hyvä valinta jos haluat maastoutua mahdollisimman hyvin ja arvostat lämmönheijastusominaisuutta tarpissassi.

Vain 1 varastossa

Stock in different warehouses:

  Voit kirjautua myös tästä:

  Rekisteröidy Salasana hukassa

  Kuvaus

  Thermo-Tarp Camo 4×3 m Bushmen

  Kooltaan 4 x 3 m, 19 kiinnityslenkkiä ja sen sisäpinta on valmistettu lämpöä heijastavasta materiaalista (”hopeoitu”). Hyvä valinta jos haluat maastoutua mahdollisimman hyvin ja arvostat lämmönheijastusominaisuutta tarpissassi.

  Tarpin materiaali

  Kevyttä, vedenpitävää ja hengittävää ripstop polyesteriä, jossa on camo kuvioitu ulkopinta. Hopean värinen sisäpinta on lämpöä ja valoa heijastavaa. Kuumina päivinä hopeoitu pinta heijastaa auringon säteitä poispäin alentaen lämpötilaa tarpin alla. Kylmillä keleillä se heijastaa kehosi lämpöä takaisin.

  Kuviointi

  Kuviointi on perinteistä Woodland camoa, jossa on epäsäännöllisiä muotoja neljässä värissä, tämä camo-kuvio sulautuu erittäin hyvin metsäympäristöön. Piiloudut maastoon hyvin, vaikka leiripaikkaa tarkasteltaisiin lyhyeltä etäisyydeltä.

  Heijastava sisäpinta

  Toinen puoli on valmistettu lämpöä heijastavasta materiaalista eli se on nk. ”hopeoitu”.

  • UVA suoja 97,74%
  • UVB suoja 99,92%

  UV-suoja on testattu laboratoriossa ja tämän tarpin UV-suoja-arvo on korkeimmalla mahdollisella tasolla, eli UPF 50+

  Saumat ja teippaukset

  Reunoja kiertää kolminkertainen ommel, joka on hyvin nähtävissä, kun tarkastelet tapin reunaa. Lisäksi tarpin heijastavalla puolella tarpin reunassa kulkee vahvikenauha, joka on kiinnitetty tarppiin kominkertaisen sauman ompelun yhteydessä.

  Harjalinja on vahvistettu vahvikenauhalla ja lisäksi harjasauma on teipattu vesitiiviiksi.

  Käyttötarkoituksia

  Riippumaton päälle

  3 x 4 m tarppi riippumaton päällä antaa mahdollisuuden ovien muodostamiseen riippumaton päätyihin. 3 x 4 metrinen tarppi riittää hyvin myös pidempien riippumattojen päälle, eli yli 3 m riippumatoille.

  Katoksina ja laavuina

  Normaaliin 3 x 3 m tarppiin verrattuna 1 lisämetrillä saat huomattavasti enemmän tilaa majoitteen sisälle. Esimerkiksi A malliin pystytetyn 4 x 3 m trapin harjakorkeus maasta on 1.7 m kun taas 3 x 3 m taiteltuna sen on vain 1.1 m.

  4 x 3 m Thermo Tarpista voit taitella erilaisia laavumallisia majoitteita, joiden eteen voit viritellä tulet. Termotarpilla nuotion lämpö heijastuu takaisin laavuun sisälle, tätä ominaisuutta ei ole normaaleissa tarpeissa. Huomioithan että materiaali ei ole palosuojattua / palamatonta, kipinät saattavat polttaa reiän tarppiin.

  Mitään retkeilyyn tarkoitettuja tarppeja emme suosittele pitkäaikaiseen käyttöön. UV-valo heikentää materiaaleja ja lyhentää niiden käyttöikää. Jos jotain trappia pitäisi suositella sade – tai aurinkosuojaksi kotiterassille, niin se on kyllä ehdottomasti Bushmenin Thermo Tarppi.

  Pakkauspussi

  Tarppi toimitetaan kahvallisessa pakkauspussissa, myös pussin pohjassa on pieni kahva, joka helpottaa tarpin ulosvetämistä pakkauspussistaan.  Pakkauspussin kahvoja voi käyttää apuna, kun kiinnität tarpin repun ulkopuolella. Kun taittelet ja käärit tarpin huolellisesti vie se vain n 30 cm x 16 cm tilan.

  Kiinnityslenkit

  Kulmissa olevat kiinnityslenkit muodostuvat reunoja kiertävästä kanttinauhasta, kun nauhaa on jätetty lenkille kulmien kohdalla. Näin muodostuneet lenkit ovat helppokäyttöisiä huonossakin säässä ja lisäksi niihin kohdistunut voima jakautuu tasaisemmin.  Tarpin kulmat on myös vahvistettu, jotta ne olisivat mahdollisimman kestävät.

  Tarpin sivuilla on kiinnityslenkkejä, jotka on kiinnitetty reunaa kiertävään kanttinauhaan.

  Tekniset tiedot

  • Koko: 4×3 m
  • Pakkauksen koko: n. 30 x 16 x 16 cm
  • Kiinnityslenkit: 19 kpl
  • Vedenpitävyys: 3000 mm
  • Kantavuus: 70 kg
  • Paino: 1.3 kg
  • Materiaali: Ripstop polyesteri
  • UV suoja: Kyllä  UPF 50+
  • Teipatut saumat: kyllä
  • Väri: Woodland camo