Thermo Tarp 4 x 3 m | Bushmen

Thermo Tarp 4 x 3 m | Bushmen

EAN: 5902194521253 Tuotetunnus: BUTHTARP4x3olv Categories , ,

Kooltaan 4 x 3 m ja siinä on 19 kiinnityslenkkiä (vahvistuksilla ja 3 kertaisella tikkauksella). Heijastava sisäpinta on valmistettu lämpöä heijastavasta materiaalista (”hopeoitu”).

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Voit kirjautua myös tästä:

Rekisteröidy Salasana hukassa

Kuvaus

Thermo-Tarp 4×3 m Bushmen

Kooltaan 4 x 3 m, siinä on 19 kiinnityslenkkiä ja sen sisäpinta on valmistettu lämpöä heijastavasta materiaalista (”hopeoitu”).

Tarpin materiaali

Kevyttä, vedenpitävää ja hengittävää ripstop polyesteriä, jossa on oliivin värinen ulkopinta. Hopean värinen sisäpinta on lämpöä ja valoa heijastavaa. Kuumina päivinä hopeoitu pinta heijastaa auringon säteitä poispäin alentaen lämpötilaa tarpin alla. Kylmillä keleillä se heijastaa kehosi lämpöä takaisin.

Heijastava sisäpinta

Toinen puoli on valmistettu lämpöä heijastavasta materiaalista eli se on nk. ”hopeoitu”.

 • UVA suoja 97,74%
 • UVB suoja 99,92%

UV-suoja on testattu laboratoriossa ja tämän tarpin UV-suoja-arvo on korkeimmalla mahdollisella tasolla, eli UPF 50+

Saumat ja teippaukset

Reunoja kiertää kolminkertainen ommel, joka on hyvin nähtävissä, kun tarkastelet tapin reunaa. Lisäksi tarpin heijastavalla puolella tarpin reunassa kulkee vahvikenauha, joka on kiinnitetty tarppiin kominkertaisen sauman ompelun yhteydessä.

Harjalinja on vahvistettu vahvikenauhalla ja lisäksi harjasauma on teipattu vesitiiviiksi.

Käyttötarkoituksia

Riippumaton päälle

3 x 4 m tarppi riippumaton päällä antaa mahdollisuuden ovien muodostamiseen riippumaton päätyihin. 3 x 4 metrinen tarppi riittää hyvin myös pidempien riippumattojen päälle, eli yli 3 m riippumatoille.

Katoksina ja laavuina

Normaaliin 3 x 3 m tarppiin verrattuna 1 lisämetrillä saat huomattavasti enemmän tilaa majoitteen sisälle. Esimerkiksi A malliin pystytetyn 4 x 3 m trapin harjakorkeus maasta on 1.7 m kun taas 3 x 3 m taiteltuna sen on vain 1.1 m.

4 x 3 m Thermo Tarpista voit taitella erilaisia laavumallisia majoitteita, joiden eteen voit viritellä tulet. Termotarpilla nuotion lämpö heijastuu takaisin laavuun sisälle, tätä ominaisuutta ei ole normaaleissa tarpeissa. Huomioithan että materiaali ei ole palosuojattua / palamatonta, kipinät saattavat polttaa reiän tarppiin.

Mitään retkeilyyn tarkoitettuja tarppeja emme suosittele pitkäaikaiseen käyttöön. UV-valo heikentää materiaaleja ja lyhentää niiden käyttöikää. Jos jotain trappia pitäisi suositella sade – tai aurinkosuojaksi kotiterassille, niin se on kyllä ehdottomasti Bushmenin Thermo Tarppi.

Pakkauspussi

Tarppi toimitetaan kahvallisessa pakkauspussissa, myös pussin pohjassa on pieni kahva, joka helpottaa tarpin ulosvetämistä pakkauspussistaan.  Pakkauspussin kahvoja voi käyttää apuna, kun kiinnität tarpin repun ulkopuolella. Kun taittelet ja käärit tarpin huolellisesti vie se vain n 30 cm x 16 cm tilan.

Kiinnityslenkit

Kulmissa olevat kiinnityslenkit muodostuvat reunoja kiertävästä kanttinauhasta, kun nauhaa on jätetty lenkille kulmien kohdalla. Näin muodostuneet lenkit ovat helppokäyttöisiä huonossakin säässä ja lisäksi niihin kohdistunut voima jakautuu tasaisemmin.  Tarpin kulmat on myös vahvistettu, jotta ne olisivat mahdollisimman kestävät.

Tarpin sivuilla on kiinnityslenkkejä, jotka on kiinnitetty reunaa kiertävään kanttinauhaan.

Tekniset tiedot

 • Koko: 4×3 m
 • Pakkauksen koko: n. 30 x 16 x 16 cm
 • Kiinnityslenkit: 19 kpl
 • Vedenpitävyys: 3000 mm
 • Kantavuus: 70 kg
 • Paino: 1.3 kg
 • Materiaali: Ripstop polyesteri
 • UV suoja: Kyllä  UPF 50+
 • Teipatut saumat: kyllä
 • Väri: oliivi