Hideout™ Thermo Bivvy Bag – monikäyttöinen bivy pussi | Bushmen

Hideout™ Thermo Bivvy Bag – monikäyttöinen bivy pussi | Bushmen

EAN: N/A Tuotetunnus: N/A Categories ,

Tekniset tiedot

Koko bivy-pussina: 260 cm x 90 / 45 cm
Koko ponchona 115 + huppu x 140 cm
Paino: 0,6 kg
Pakkauksen koko: 25 × 22 × 11 cm
Tuote sisältää: pääpeiton, hupun, 2x kiinnitintä, korjaustilkun
Värit: oliivi ja camo

Hideout Thermo on mallisuojattu – EUIPO pat. No 009091564-0001.

Voit kirjautua myös tästä:

Rekisteröidy Salasana hukassa

Kuvaus

Hideout Thermo Bivvy bag – Bivy pussi makuupussin suojaksi Bushmen

Bivi pussina käyttäminen

Hideout Thermoon monikäyttöinen bivi-pussi, joka suojaa kosteudelta ja hyönteisiltä. Materiaalina on käytetty hengittävää Ripstop Polyesteriä, jonka sisäpinta on lämpöä heijastavaa materiaalia, eli se on nk. hopeoitu. Samaa materiaalia on käytetty Bushmenin thermo tarpeissa.

Monikäyttöisyys tarkoittaa sitä, että bivi pussia voi käyttää myös sadeponchona, tarppina ja windprotectorina, eli tuulisuojana riippumatossa. Tärkeimmät yksityiskohdat ovat sisäänrakennettu hyttysverkko, vedenpitävät vetoketjut ja heijastava sisäpinta. Paino tällä varusteella on vain 0,6 kg.

Hideout Thermoon – jos vaellus muuttuu selviytymiseksi

Retkeily, vaellus, eräily on vapautta kulkea omilla poluilla, luonnosta nauttimista ja luonnon aistimista säässä kuin säässä. Sää voi olla lämmin ja kaunis, mutta voi hetkessä muuttua, sateiseksi ja kylmäksi tai vastaan voi tulla odottamattomia hyönteisparvia. Reittisuunnitelmasi voi muuttua ja yöpymispaikaksi voi valikoitua kuusen perse tai luola. Näissä tilanteissa monitoimiset varusteet tekevät muuttuvista olosuhteista helpommin hallittavia ja retkesi voi olla ikimuistoinen ja ihana vaikka ilmenikin pari muuttujaa.

Hideout Thermo on paljon enemmän kuin pelkkä bivi-pussi

Bivi-pussi on retkeilyvaruste, joka on suunniteltu maassa ja riippumatossa nukkumiseen. Muotoutuu sadeponchoksi, jonka suojassa on vaivatonta kävellä.
Hideout Thermon useat innovatiiviset toiminnot ja yksityiskohdat tekevät siitä monikäyttöisen varusteen yöpymiseen ja tauolle. Lue eteenpäin, niin opit lisää tuotteet ominaisuuksista.
Tutustu käyttöohjeeseen ennen maastoyöpymistäsi- linkki

Hideout Thermo bivi-pussin hyttysverkollinen huppu

Ensimmäinen tarkkaan muotoiltu yksityiskohta on irrotettava hyttysverkollinen huppu. Huppu on niin suuri, että sen sisälle mahtuu lierihattu tai jopa kypärä. Huppu on säädettävissä hupun takaosassa olevalla kiristysnyörillä. Hupun suuaukkoa peittää hyttysverkko, jonka etäisyyttä kasvoista voi säätää rautalangalla. Tämä älykäs hyttysverkkoratkaisu suojaa päätä ja kaulaa hyönteisiltä riippumatta siitä käytätkö sitä ponchona tai bivinä. Hyttysverkko on niin tiheää, että se pitää mustat kärpäset (black flies) verkon ulkopuolella.

Bivi-pussi – maassa tai riippumatossa

Hideout thermo bivi-pussia voi käyttää makuupussin suojana, kun nukut taivasalla makuualustalla. Riippumattoretkeillessä Hideouttia voi käyttää sitä tuulisuojana (windprotector) riippumaton ympärillä. Bivi-pussin kokonaispituus hyttysverkollisen hupun kanssa on 2.6 m, se muodostuu 2,3 m ”rungosta” ja 30 cm korkuisesta hupusta. Tämä bivi-pussi sopii hyvin pitkille henkilöille, jättäen jalkopäätyyn tilaa varusteille. Varusteet ja tarvikkeet, joka haluat pitää kuivana ja käden ulottuvilla on syytä laittaa sisätaskuihin. Taskuja on kaksi kappaletta, ja niissä on vettähylkivät vetoketjut.

Kun kaikki vetoketjut ovat suljettu muodostuu pitkä muumionmallinen bivi-pussi. Sisäpuolella on lämpöä heijastava kerros, joka maksimoi lämpömukavuuden.
Hideoutin yläosa on n. 90 cm leveä, joten se on mitoitukseltaan riittävä harteikkaallekin henkilölle. Kohti jalkopäätä bivi-pussi kapenee pikkuhiljaa n. 45 cm:n leveyteen. Siinä kohdassa, jossa tavanomainen makuupussi loppuisi on hideoutin leveys n. 55 cm.

Hideoutissa käytetyt materiaalit ovat vedenpitäviä, eli myös sivuilla kulkevat vetoketjut pitävät vettä (ei upotustiivis). Vedenpitävien materiaalien ansiosta voit nukkua ulkona kastumatta.
Hideoutin ”hopeoitu” kerros heijastaa UV-säteitä n. 98 % (UPF50+), eli olet hyvin suojassa auringolta.

Hideout Thermon ainutlaatuisena ominaisuutena on mahdollisuus yhdistää se toiseen samanlaiseen Hideout biviin ja luoda kahden hengen bivvy.

Käyttäminen ponchona

Hideout on myös sadeponcho, jossa on paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia – taattua Bushmen innovaatiota. Ponchona käytettäessä suljetaan vettähylkivät sivuvetoketjut, niin että käsille jää sivuille läpiviennit. Ponchon ilmavuutta voi tarvittaessa säätää näillä samoilla vetoketjuilla.

Vetoketjulla suljettavat sivut suojaavat sateelta, lumelta ja tuulelta paremmin kuin perinteiset neppareilla tai tarranauhoilla kiinnitettävät ponchot. Helma ylettyy normaalimittaisella henkilöllä hiukan polvien alapuolelle. Hideouttia ponchomallina käytettäessä asettuu läpällinen kengurutasku rinnan kohdalle.
Rinnassa on tasku, jossa on vedenpitävä vetoketju ja läppä. Läpässä on velcro-tarraa, johon voi kiinnittää hihamerkkejä. Tuotteen mukana toimitettavaa kuminauhaa voi käyttää vyönä, jolloin poncho istuu päälläsi paremmin.

Käyttäminen tarppina

Hideout Thermoa voi tarvittaessa myös tarppina tauolla tai huonon sään yllättäessä. Hideoutin pituus ilman huppua on 2.3 m, joten se riittää muodostamaan sateensuojan yhdelle henkilölle.
Voit yhdistää kaksi Hideouttia toisiinsa, jolloin muodostuu suurempi kahden hengen tarppi. Hideoutin yksityiskohtien innovaattorina on toiminut puolalainen Pałatka laavua

Muista – jos haluat pystyttää Hideouttia tarppina käytä tuotteen mukana toimitettavia kuminauhoja kiinnittämiseen. Käyttämällä kuminauhoja kiinnitykseen vähenee Hideoutin vaurioitumismahdollisuus tuulenpuuskissa tai naruihin kompastuessa.

Käyttöohjeita ja vinkkejä

Ennen ulkokäyttöä – Tutustu käyttöohjeeseen täällä!

Soljellisten kuminauhojen käyttö ja tarkoitus

Bushmenillä on useissa tuotteissa käytössä liukusolkia ja stoppareita. Näillä kaikilla on tarkoitus estää mahdollisten vaurioiden aiheutumista tuotteille. Kuminauhojen on tarkoitus ottaa vastaan käytön tai muun yllättävän kuorman aikaansaama äkillinen veto. Jos kiinnitysnaruun tai kuminauhaan kohdistuu liian suuri voima antaa se periksi, jolloin kuminauha tai kiinnitysnaru löystyvät. Kiinnitysnarujen ja kuminauhojen päädyissä on stopparit ja niidenkin on suunniteltu antavan myöden, jos solki antaa myöden siihen liian suuren voiman kohdistuessa. Näiden ominaisuuksien on tarkoitus suojella varusteita – stopparin irtoaminen ei ole vika vain ominaisuus.

Stopparin tai koukun asentaminen takaisin paikalleen

Stopparin tai koukun asettaminen takaisin kuminauhaan tai nyöriin on helppoa. Nosta koukussa tai stopparissa oleva läppä auki, saatat tarvita tähän teräväkärkistä työkalua (veitsi, ruuvimeisseli). Tarkista kuminauhan tai narun pääty, parturoi sitä tarvittaessa ja kuumenna päitä varovasti sytyttimellä tai muulla liekillä. Muotoile pääty tasaiseksi – varo polttamasta sormiasi.

yläpuolella olevaa läppää, aseta laajennusnarun pää läpän ja koukun pääosan väliseen rakoon ja sulje läppä. Älä anna laajentimen pään liukua ulos koukusta – tämä tarkoittaa, että Hideout Thermoon kohdistuvat voimat ja rasitukset ovat liian suuria ja voivat aiheuttaa vaurioita, joita takuu ei kata.

Kondension muodostuminen Hideout Thermoon

Vaikka ulkomateriaali on vedenpitävä ja hengittävä, voi Hideoutin sisälle kertyä kosteutta. Kosteutta muodostuu käyttäjän hikoilusta ja hengityksestä. Lisäksi kosteutta voi muodostua tiivistyneestä vesihöyrystä (kastepiste) ja pitkittyneestä kosketuksesta kostean maan kanssa. Nämä ovat luonnollisia ilmiöitä.

MUISTA! – Kangas ei ole liekin- tai kipinäkestävä – Pidä se etäällä kipinöistä ja avotulesta.

Paikkausmateriaalia

Jokaisen Hideoutin mukana toimitetaan paikkausmateriaalia, jolla rikkoutuneen Hideoutin voi paikata. Puhdista ja kuivaa vaurioitunut alue. Irrota varovasti tarran päällä oleva suojapaperi ja asettele paikka vaurioituneen kohdan päälle. Painele paikka paikalleen ja odota 20 minuuttia ja paikkaus on valmis.

Tekniset tiedot

  • Koko bivy-pussina: 260 cm x 90 / 45 cm
  • Koko ponchona 115 + huppu x 140 cm
  • Paino: 0,6 kg
  • Pakkauksen koko: 25 × 22 × 11 cm
  • Tuote sisältää: pääpeiton, hupun, 2x kiinnitintä, korjaustilkun
  • Värit: oliivi ja camo

Hideout Thermo on mallisuojattu – EUIPO pat. No 009091564-0001.

Lisätiedot

Väri

Camo, Oliivi