Self-inflating mattress FIT 600 makuualusta 3.8 cm | Bushmen

Self-inflating mattress FIT 600 makuualusta 3.8 cm | Bushmen

EAN: 5902194521833 Tuotetunnus: BUUSIMFR3,8 Categories ,

Tekniset tiedot Fit 600 makuualustasta

Koko 183 x 51 x 3,8 cm
R-arvo 3,1 (max -4C)
Pakkauskoko: ø 14 x 14 26 cm
Paino: 600 g

Varasto loppu

Tuotteet ovat myynnissä vain jälleenmyyjille. Ostaaksesi verkkokaupasta, kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Voit kirjautua myös tästä:

Rekisteröidy Salasana hukassa

Kuvaus

Itsestään täyttyvä makuualusta FIT 600 – Self-inflating mattress FIT 600

Itsestään täyttyvä makuualusta Bushmen FIT 600 on erittäin kevyt ja mukava patja, jonka paksuus on 3,8 cm. Makuualustasta on pyritty saamaan mahdollisimman kevyt, joten se näkyy makuualustan muotoilussa ja jopa venttiilissä. Makuualustan koko on 183 x 51 x 3,8 cm ja sen R-arvo on 3,1. Painoa makuualustalla on n. 600 g.

Itsestään täyttyvä makuualusta FIT 600 kevyt ja mukava

FIT 600 itsestään täyttyvä makuualusta on suunniteltu retkeilijöille, jotka etsivät mukavia ja kevyitä varusteita. Tämä Itsestään täyttyvä makuualusta on päällystetty erittäin kevyellä, vahvistetulla ripsotpa-kankaalla, jossa on TPU-pinnoite. Makuualustan pohja on musta ja yläpuoli on tummanvihreä, joka sekoittuu huomaamattomasti maastoon.

Makuualustan täyte on kestävää, rei’itettyä vaahtoa, jonka paino on vain 12 kg/m3

Bushmen Travel Gear FIT-makuualustat ovat noin 25 % kevyempiä kuin samankokoiset vaahtomuovilla täytetyt makuualustat. Samalla ne ovat noin 20 % kevyempiä kuin muut kevyet itsestään täyttyvät makuualustat samanlaisilla ominaisuuksilla.
BUSHMEN Travel Gear FIT itsestään täyttyvät patjat ovat markkinoiden kevyimpiä itsestään täyttyviä patjoja.

FIT tarkoittaa muotoa, joka sopii sinulle

Makuualusta on malliltaan muumiomallinen, eli se kapenee vähitellen. Makuualustan kulmat on pyöristetty, joten sekin pienentää painoa noin 15 % verrattuna samankokoisiin mutta suorakaiteen muotoisiin makuualustoihin.

Mukavuuslämpötila -4C ja siitä ylöspäin

R-arvon avulla vertaillaan makuualustojen lämmöneristävyyttä, mitä suurempi R-arvo on, sitä paremmin makuualusta eristää kylmää. FIT 600 -patjan paksuus on 3,8 cm, mikä antaa R-arvoksi 3,1.
Tämä tarkoittaa, että patja, jolla on tämä R-arvo, on sopiva käytettäväksi -4°C: n lämpötilassa ja sitä ylös päin. FIT 600 Se on kolmen vuodenajan makuualusta, joka suojaa käyttäjää tarvittaessa pikkupakkasille.

Maassa ja riippumatossa

FIT-makuualustoja voidaan käyttää eristeenä bivy-pussissa (FIT 480 ja FIT 600) tai teltassa sekä riippumatossa. Pyöristettyjen kulmien ansiosta makuualusta asettuu hyvin riippumattoon.

Helppo venttiili

Makuualustassa on tunnetut ja testatut yksisuuntaiset venttiilit nopealla ilmanpoistojärjestelmällä. Laadukas ja helppokäyttöinen venttiili takaa helpon täyttämisen ja tyhjentämisen.

Mukana kuljettaminen

FIT-makuualustaa on helppo kuljettaa mukana, sillä se pakkautuu pieneen tilaan (pakkauspussi 14x14x26 cm ). Venttiili avataan ja ilmat rullataan pois alustasta, toista tarvittaessa rullaaminen uudestaan. Toisella rullauskerralla kannattaa jättää venttiili kiinni, ettei makuualusta ime lisää ilmaa sisälle. Kun olet rullannut makuualustan lähes loppuun asti, avaa venttiili, rullaa loppupätkä ja sulje venttiili ja kiinnitetään tarranauhalla.

Pumppu ja pussi

Niille, jotka arvostavat hygieniaa eivätkä halua täyttää makuualustaa ihan täyteen puhaltamalla, suosittelemme hankkimaan Pump-bagin kuivapussin. Puamp Bag on yhteensopiva Bushmen makuualustojen kanssa. Se on vesitiivis pussi, jossa on täyttöventtiili. Sen avulla voit helposti ja nopeasti pumpata ilmaa makuualustaan.

Tekniset tiedot

Koko 183 x 51 x 3,8 cm
R-arvo 3,1 (comfort temp down to -4C)
Pakkauskoko: ø 14 x 14 26 cm
Paino: 600 g

Tuote sisältää: Itsestään täyttyvän makuualustan, pakkauspussin, velcro hihnan