Self-inflating mattress FIT 800 makuualusta 3.8 cm | Bushmen

Self-inflating mattress FIT 800 makuualusta 3.8 cm | Bushmen

EAN: 5902194521857 Tuotetunnus: BUUSIMFL3,8 Categories ,

Tekniset tiedot

Koko 195 x 63 x 3,8 cm
R-arvo 3,1 (comfort  -4C)
Pakkauskoko: ø 14 x 14 33 cm
Paino: 800 g

Tuote sisältää: Itsestään täyttyvän makuualustan, pakkauspussin, velcro hihnan

Varasto loppu

Stock in different warehouses:
  Tuotteet ovat myynnissä vain jälleenmyyjille. Ostaaksesi verkkokaupasta, kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

  Voit kirjautua myös tästä:

  Rekisteröidy Salasana hukassa

  Kuvaus

  Itsestään täyttyvä suuri makuualusta FIT 800 – Self-inflating mattress FIT 800

  Suurin FIT makuualusta – mukavaa keveyttä

  Itsestään täyttyvä makuualusta Bushmen FIT 800 on kokoonsa nähden kevyt ja mukava patja, jonka paksuus on 3,8 cm. Makuualustasta on pyritty saamaan mahdollisimman kevyt, joten se näkyy makuualustan muotoilussa ja jopa venttiilissä. Makuualustan koko on 195 x 63 x 3,8 cm ja sen R-arvo on 3,1. Painoa makuualustalla on n. 800 g.

  Itsestään täyttyvä makuualusta FIT 800 on leveä, kevyt ja mukava

  FIT 800 itsestään täyttyvä makuualusta on suunniteltu retkeilijöille, jotka etsivät mukavia ja kevyitä varusteita. Tämä Itsestään täyttyvä makuualusta on päällystetty erittäin kevyellä, vahvistetulla ripsotpa-kankaalla, jossa on TPU-pinnoite. Makuualustan pohja on musta ja yläpuoli on tummanvihreä, joka sekoittuu huomaamattomasti maastoon.

  Makuualustan täyte on kestävää, rei’itettyä vaahtoa, jonka paino on vain 12 kg/m3

  Bushmen Travel Gear FIT-makuualustat ovat noin 25 % kevyempiä kuin samankokoiset vaahtomuovilla täytetyt makuualustat. Samalla ne ovat noin 20 % kevyempiä kuin muut kevyet itsestään täyttyvät makuualustat samanlaisilla ominaisuuksilla.
  BUSHMEN Travel Gear FIT itsestään täyttyvät makuualustat ovat markkinoiden kevyimpiä itsestään täyttyviä patjoja.

  FIT tarkoittaa muotoa, joka sopii sinulle

  Makuualusta on malliltaan muumiomallinen, eli se kapenee vähitellen. Makuualustan kulmat on pyöristetty, joten sekin pienentää painoa noin 15 % verrattuna samankokoisiin mutta suorakaiteen muotoisiin makuualustoihin.

  Mukavuuslämpötila -4C ja siitä ylöspäin

  R-arvon avulla vertaillaan makuualustojen lämmöneristävyyttä, mitä suurempi R-arvo on, sitä paremmin makuualusta eristää kylmää. FIT 800 -patjan paksuus on 3,8 cm, joka antaa R-arvoksi 3,1.
  Tämä tarkoittaa, että patja, jolla on tämä R-arvo, on sopiva käytettäväksi -4°C: n lämpötilassa ja sitä ylös päin. FIT 800 on kolmen vuodenajan makuualusta, joka suojaa käyttäjää tarvittaessa pikkupakkasille asti.

  Maassa ja riippumatossa

  FIT-makuualustoja voidaan käyttää eristeenä bivy-pussissa (FIT 480 ja FIT 600) tai teltassa sekä riippumatossa. Pyöristettyjen kulmien ansiosta makuualusta asettuu hyvin riippumattoon.

  Helppo venttiili

  Makuualustassa on tunnetut ja testatut yksisuuntaiset venttiilit nopealla ilmanpoistojärjestelmällä. Laadukas ja helppokäyttöinen venttiili takaa helpon täyttämisen ja tyhjentämisen.

  Mukana kuljettaminen

  FIT-makuualustaa on helppo kuljettaa mukana, sillä se pakkautuu pieneen tilaan (pakkauspussi 14x14x33 cm ). Venttiili avataan ja ilmat rullataan pois alustasta, toista tarvittaessa rullaaminen uudestaan. Toisella rullauskerralla kannattaa jättää venttiili kiinni, ettei makuualusta ime lisää ilmaa sisälle. Kun olet rullannut makuualustan lähes loppuun asti, avaa venttiili, rullaa loppupätkä ja sulje venttiili ja kiinnitetään tarranauhalla.

  Pumppu ja pussi

  Niille, jotka arvostavat hygieniaa eivätkä halua täyttää makuualustaa ihan täyteen puhaltamalla, suosittelemme hankkimaan Pump-bag kuivapussin. Pump Bag on yhteensopiva Bushmen makuualustojen kanssa. Se on vesitiivis pussi, jossa on täyttöventtiili. Sen avulla voit helposti ja nopeasti pumpata ilmaa makuualustaan.

  Tekniset tiedot

  Koko 195 x 63 x 3,8 cm
  R-arvo 3,1 (comfort  -4C)
  Pakkauskoko: ø 14 x 14 33 cm
  Paino: 800 g

  Tuote sisältää: Itsestään täyttyvän makuualustan, pakkauspussin, velcro hihnan